English Français Español Nederlands    
Abdoulie Ndure - Bird Guide Gambia   
contact   prijzen   beoordelingen   fotogalerie   linken  

GAMBIA

Dit kleine land is een uitstekende bestemming, zowel voor beginners als voor ervaren vogelliefhebbers. Het ligt op een belangrijke trekroute. Meer dan 500 verschillende soorten worden hier waargenomen. Verzeker uw kansen en doe beroep op een lokale professionele gids.

OVER MEZELF

Ik ben ornitholoog en een ervaren gids. Hier vindt U mijn certificaat, uitgereikt door “Habitat Africa”. Ik ben lid van “The Gambia Bird Guide Association” en van “The West African Bird Study Association (Wabsa)”. Ik werk zowel met reisorganisatoren als op zelfstandige basis.

EXCURSIES

Uiteraard wilt U uw verlof optimaal benutten. Daarom bied ik vogelobservaties aan in het hele land, van de kuststreek tot “upriver”, langs de weg, per boot of tijdens een wandeling in de buurt van uw hotel. Zo zijn er verschillende uitstappen mogelijk : voor enkele uren, voor een paar dagen of voor één of meerdere weken. U wordt afgehaald aan de luchthaven of aan uw hotel, en teruggebracht. Contacteer me voor meer inlichtingen.

PRIJZEN

Prijzen zijn inclusief het gidsen, het vervoer en de toegangsprijzen voor natuurreservaten. Tijdens de excursies “upriver” zijn maaltijden inbegrepen behalve dranken.

REFERENTIES


Ik heb verschillende excursies gemaakt met Abdoulie. Hij is stipt, geduldig, behulpzaam en is een voorzichtig chauffeur. Indien U een betrouwbaar persoon zoekt in Gambia beveel ik hem sterk aan.